Søk
Close this search box.
Søk

Årsplaner med sanger og bibelvers

Disse årsplanene er rettet mot barnefamilier, der formålet er å lære barna sentrale bibelvers og gode sanger om Jesus. Nå er det to ulike versjoner man kan veksle på, og de er både på nynorsk og bokmål. Trykk her for å se alle årsplanene.

Det er så viktig å utnytte muligheten til å lære barna om Jesus når de er små, både gjennom Bibel, sangbok og katekisme. Det er når de er små at vi har mest og best mulighet til å lære dem om Jesus. Mange foreldre er hjemme med barn på dagtid, og har derfor ekstra tid til disposisjon. Da er det spesielt viktig å være bevisst på å bruke tiden godt, slik at man rekker å benytte seg av denne dyrebare tiden til å lære barna mye om Jesus.

Hele artikkelen kan du finne her.
Skrevet av Reidun Irene Fossdal

Illustrasjonen som er brukt i årsplanene er laget av Marit Bergene Holm
Layout og oppsett av Marie Louise Björn

Årsplan versjon 1 BOKMÅL 

Årsplan versjon 2 BOKMÅL

Årsplan versjon 1 NYNORSK

Årsplan versjon 2 NYNORSK