Opptak av møtet 7. august

Her finner du opptaket av talen under møtet 7. august. Taler var Curt Westman. Han talte over teksten fra 1.Mosebok 4:4-8, om Guds omsorg for den falne.

Glede i hans lys

Han var det brennende og skinnende lys, men dere ville bare en kort stund glede dere i hans lys. (Joh 5:35). Jesus taler om Johannes Døperen som vitnet om ham, for at folket skulle bli frelst. Ja, Johannes var et brennende og skinnende lys som lyste opp deres mørke hjerter, slik at de kom i …

Glede i hans lys Les mer »

Referat barneleir 2022

Fredag 17. juni var vi igjen samlet på Fossnes for barneleir. Denne gangen var det endelig mulig å samles uten å måtte forholde seg til faste plasser og avstandsregler. I år var det nærmere 60 barn på det meste. Snusen hadde kommet seg siden han fikk korona i fjor. Barna syntes det var både kjekt …

Referat barneleir 2022 Les mer »

Dommedag kommer

Bibelen har mange ord om at denne verden skal gå under. Salme 102 (v.26-27) sier: «I gammel tid grunn-festet du jorden, og himlene er et verk av dine hender. De skal forgå, men du blir stående. De skal eldes som en kledning, som klær skifter du dem ut, og de blir skiftet ut».

Besøk av Natalia og Vladimir

Norsk Luthersk Lekmannsmisjon har i mange år støttet den lutherske kirken i Moldova, og det er flere fra Norge som har vært på besøk hos vennene der. Natalia Moser gikk også på Bibelskolen på Fossnes i 1999 og kjenner derfor flere her i Norge, mens ektemannen Vladimir aldri har vært her – før nå.