Helt nytt lydbibliotek

Det nye på websiden nå er lydbiblioteket. Du finner det under «Media» i hovedmenyen. Trykk på lydopptak.

Det har blitt lagt ned et større antall timer i arbeidet med et nytt og bedre lydbibliotek. Det finnes nå lydopptak tilgjengelig fra arrangementer og møter tilbake til 2004, samt taler av Øivind Andersen og Carl Fredrik Wisløff fra ca 1970-1990. Totalt over 1000 lydopptak er nå lagt ut å på nll.no.

På det nye lydbiblioteket er det mulighet for å filtrere søket på taler, arrangement, år og serie. Man kan også sortere søkeresultatene etter de samme kriteriene, i stigende eller synkende rekkefølge. Lydbiblioteket er også tilrettelagt for mobil, og det er enkelt å laste ned taler på både mobil og PC. Vi håper at det er mange som vil gjøre det, og bruke lydbiblioteket aktivt! Se: www.nll.no/media/lydopptak/

En stor takk til Johan Björn som har utarbeidet løsningen – det ligger mange timer bak. Vi håper at lydbiblioteket blir til velsignelse, gjennom Ordet som blir forkynt.