Evangelist fylte 70 år

Helt siden min ungdom, fra jeg ble frelst, kan jeg si at det har vært livet for meg å tjene Jesus. Ja, jeg har vel vært mer glad i Jesus enn i kona, jeg, sier Damián Heredia med et stort smil.

Den 27. september 2019 fylte denne trofaste tjeneren 70 år. Mange var til stede på Såmannens kontor for å feire dagen hans.

Damián har vært ansatt som evangelist og kolportør i Såmannens litteraturarbeid i Peru siden starten i 2015. Før det var han bl. a. medarbeider i INEL (Lekmannsmisjonen) og UM (Misjons-laget) i flere år. Han har vært høyt skattet som forkynner.

Damián ønsket seg Bibel med større skrift. En glad Herrens tjener mottok gaven på dagen sin.

Mange her i Arequipa har hørt ham tale over nærradioen, både på spansk og quechua. Han er ofte ute på møter fortsatt. Flere oppsøker Damián for å få bibelopplæring og sjelesorg.

Nå er tanken at de skal flytte til sin eneste datter, som er gift og bor i Los Angeles. De venter bare på at alle formaliteter i forbindelse med visum skal gå i orden. De regner med flytting i maijuni 2020.

Damián har vært igjennom tre operasjoner det siste året. Men han er ved godt mot og har ikke trappet ned av den grunn. Kona har også vært en god del plaget med helsen, så nå ser de fram til
å komme nærmere datteren.

Damián vil etter eget ønske fortsette som ulønnet medarbeider fram til de flytter til USA. Han vil aldri tåle å slutte helt, forteller kona, Hermelinda. Det er lesning i Bibelen og åndelige samtaler som «holder ham oppe». Kunne du minne misjonsfolket i Norge om å be for oss, fortsetter hun. Vi ville så gjerne også bli til hjelp for noen dit vi kommer.