Åpningshelg på Fossnes

18-19. august var det åpningshelgpå bibelskolen. Det er 20-års-jubileumfor skolen i år. Litt spesielt var det atbåde høsten 1992 og høsten 2012 begyntedet fem jenter (Nå har det ogsåkommet en gutt i elevflokken. Red.anm.). Disse 20 årene har størrelsen påkullene variert, men om det er få ellermange – det viktigste er at Ordet blirforkynt og får gjøre sin virkning.

Husmødrene har gjort en flott innsatsopp gjennom årene. Ågot Lavikgår nå i sitt andre år som husmor påFossnes, og det setter vi stor pris på!Nytt i år er at Olaf Klavenæs begynnersom lærer igjen. Han skal blant annetundervise i Høysangen.

Rektor ved Fossnes, Per BergeneHolm, talte lørdag kveld over Mat13:1-23 – lignelsen om såmannen.Guds Ord skaper selv liv, og det skaperliv av døde. Det er viktig å sette av tidtil å lese og omgås Ordet.

Sangen på nr. 449 i Sangboken, blesunget som en bønnesang for kveldenog for bibelskoleåret:

Jesus, hjelp oss hjem,
Frelser, før oss frem
gjennom kors og kamp og trengsel,
gjennom mørke, natt og stengsel!
Frelser, før oss frem,
Jesus, hjelp oss hjem!

På søndag talte Sigbjørn Agnalt medutgangspunkt i Mar 2:23-28. Hviledagener først og fremst til for at vi skal sitte vedJesu føtter og lytte til hans Ord. Fremfornoe annet skulle vi søke tid sammenmed Jesus. «Til frihet har Kristus frigjortoss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjenlegge under trelldommens åk.»

Fra venstre:Kristine Lid fraNorheimsund,Randi ThereseLarsen fra Kvelde,Cecilie Spro fraAndebu, IngridBrennsæter fraHurdal og IngridFlotve fraNorheimsund.