Redaktørskifte

Ingar Gangås har vært redaktør av Lov og Evangelium siden februar 2005. Forrige nummer av bladet var det siste fra hans hånd.

I januar 1998 begynte Ingar som bibelskolelærer på Fossnes og forkynner i Lekmannsmisjonen. Med tiden ble det mer forkynnelse og mindre undervisning, og fra høsten 2004 ble Ingar sekretær i NLL (til 2015), og i februar 2005 også redaktør av Lov og Evangelium.

Ingar og Marit Gangås kom til NLL etter flere perioder som NLM-misjonærer i Bolivia og Peru. Dette kallet forlot de aldri, og i 2011 tok Ingar initiativ til et litteraturarbeid i Sør-Amerika. Siden den gang har det blitt årlige turer for å drive og følge opp dette arbeidet. Marit har vært med på de fleste turene og deltatt aktivt i arbeidet. Vi vil nytte anledningen til også å takke Marit for den innsatsen hun har lagt ned i alle disse årene. Selv om både Ingar og Marit nå blir pensjonister, vil de fortsatt ha hovedansvaret for litteraturarbeidet.

Ingars avgang som redaktør av bladet og overgang til pensjonisttilværelsen ble markert på sommersamlingen på Fossnes. Landsstyrets formann, Fredrik Thorbjørnsen, takket Ingar for hans trofaste tjeneste i Lekmannsmisjonen gjennom mange år.

Vi som overtar ansvaret for bladet vil også takke Ingar for det gode arbeidet han har gjort, og de andre som har vært ansvarlige for utgivelsen av bladet – Kristian Mehl Gangås og Olav Gangås, samt trofaste korrekturlesere. Vi vil be om nåde til å fortsette i samme gode spor! Vi ber om at dere som ber, også minner Herren om dette arbeidet!

For redaksjonsnemda,
Per Bergene Holm