Korset er seierens symbol

Da Jesus døde på korset tenkte mangeav hans fiender at hans gjerning varblitt mislykket. Mens han lå i graven,med steinen godt rullet for inngangen,og forseglingen var blitt utført,prøvde hans motstandere å slå seg tilro. Endelig hadde de fått ryddet hamav veien!

Men det er ikke enkelt for mennesketå holde samvittigheten fri frauro og bekymring. Derfor måtte deogså utkommanderesoldater til å holdevakt over den døde. Tenk, en vaktstyrkemåtte holde vakt over en somvar død!Slik går mange mennesker med enindre uro og angst også i dag. Hva vilskje med meg etter døden? Det kan jovære at Bibelen taler sant om en kommendedom og at det deretter blir himmeleller helvete.

Ordet om korset er blitt en dårskapfor så mange. Å tro at Guds egen Sønndøde for våre synder er en fjern tankefor den menneskelige fornuft.Guds visdom er imidlertid så myestørre. Jesus kom for å gi sitt liv tilløsepenge i synderes sted. Korset ertomt og graven er tom. Det nakne korseter blitt seierens symbol. Den tommegraven bevitner at Jesus er oppstått tilvår rettferdighet.Ved troen på Jesus gis syndenesforlatelse og evig liv. Kom til ham ogdu får fred med Gud og finner hvile fordin trette og engstelige sjel!