Søk
Close this search box.
Søk

(2) Reisebrev fra Sør-Amerika

Vi har allerede vært snart tre uker her i Peru. Førstkommende torsdag reiser vi videre til Bolivia. Det har vært fint å møte vennene igjen, både arbeiderne i UM som har deltatt på undervisningen på formiddagene, og flokken som trofast møter opp til kveldssamlingene på onsdager og fredager. Legger ved et bilde av Paulino og kona Basilia, med to av sine seks voksne barn og seks barnebarn. Det vil komme et intervju med Paulino i januarnummeret av «Lov og Evangelium».

Litteraturen blir godt mottatt. Legger ved et bilde av boklageret, til sammen 21 ulike titler.

Av det andre opplaget på 1 000 av Den store husandaktsboken av Rosenius, er det nå bare 30 eksemplarer igjen her i Peru. I Bolivia har det en god del mer på lager.

Andaksboken av Martin Luther i lommeformat, Tesoros Biblicos, som ble trykt på nytt, er det også mange som spør etter.

Til nå er det blitt utarbeidet åtte studiehefter.

Det siste over Jesu liv (La Vida de Jesús) som Gonzalo Ascarrunz har skrevet, er allerede blitt tatt i bruk av flere studiegrupper. Disse heftene fyller et stort behov for bibelsk veiledning. Ulike temaer tas opp som: barnedåpen, en kortfattet innføring i «tro og liv» for nye på veien, en noe grundigere utleggelse av den lutherske tro «Las Confeciones», med kommentar til «Credo Apostolico», nådemidlene og Fadervår, Patriarkhistorien, lov og evangelium i Jesajaboken og kommentarer til 1. Timoteus brev og Romerbrevet.

Deres utsendinger Marit og Ingar Gangås