Søk
Close this search box.
Søk

Referat fra barneleiren på Fossnes 2023

Fredag 16. til søndag 18. juni 2023 var en god gjeng av barn og voksne samlet til barneleir på Fossnes. Det var kjekt å samles, og kjekt å møte både kjente og nye venner til samling om Guds Ord. Været var strålende, og store deler av lørdagen måtte tilbringes i skyggen på grunn av varmen.

Minneordet fra barneleiren var bibelverset i 1 Joh 5:12:

Den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn, har ikke livet.

Vi fikk mange fine samlinger sammen om dette temaet. Barna ble delt inn i grupper etter alder, og Reidun Irene Fossdal, Kari Brennsæter og Ingrid Bø hadde samlinger om temaene “For han har kledd meg i frelsens drakt” og “Alle ting samvirker til gode for dem som elsker Gud”. På gruppen til de minste barna ble “Frelsens drakt” synliggjort og konkretisert ved ulike bibelfortellinger og materiell av Ingrid. Vi fikk også samles til fellesmøter hver dag, hvor Sigmund Fjære blant annet tok fram bibelfortellingen om de ti jomfruene, og på søndag fortalte han om Himmelen. Det passet godt til leirsangen “Det blir noe for barna i himlen å få”. Takk til dere som la fram Ordet for oss!

I løpet av leiren fikk barna leke mye sammen, og vi fikk samles til sporlek og ulike kjekke konkurranser utover lørdagen. Vi fikk god mat og godt stell, men kunne likevel merke savnet av husmor Mary Ann. Takk til André Heian for god ledelse gjennom hele leiren, og takk til alle som bidro på forskjellige måter for at vi kunne samles.

Skrevet av Ingrid Larsen