Søk
Close this search box.
Søk

Sør-Amerikabesøk

Det nærmer seg slutten på oppholdet her i Bolivia for denne gang. Søndag var det avskjedsmøter både i Sucre by og quechuaforsamlingen i Pampa Aceituno. På begge plasser sender de hilsener og takk til misjonsvennene. Barna på søndagsskolen takker spesielt for flanellografen de fikk.


Medlemmer i forsamlingen i Pampa Aceituno


Medarbeiderne i Sucre


Etter et søndagsmøte

Vi returnerer til Norge sammen med Carmen og Gonzalo Ascarrunz. De er ikke så reisevante, så de er spente på hvordan turen til Norge blir, men de gleder seg til å møte misjonsfolket. Det er første gangen de skilles fra de to barna, Natalia (17) og Bernardo (15), men de er glade for at de kan bo hos bestemor/mor (89) til Gonzalo mens de er i Norge.

Vi lander på Værnes fredag 5. mai og blir i Trondheimsområdet første helga.

Det blir møte i Mosvik Bedehus onsdag 10. mai kl. 18, besøk i Hauka, Soknedal, søndag 14., før ferden går over fjellet til 17. maifeiring i Bergen og møte i Steinsdalen Bedehus på Kristi himmelfartsdag kl. 11.

Så går ferden videre til Rogaland. Søndag 21. mai er de med på møte på Skjæveland Bedehus kl. 18 og mandag 22. mai er det samling på Gyland bedehus, kl.19:00.

Deretter settes kursen østover mot Vestfold og Fossnes. Der blir det bl.a. anledning til å treffe representanter fra Landsstyret, og det blir møte på Fossnes onsdag kl.18:00.

Møtet på Fossnes blir strømmet slik at flere kan ha anledning til å få det med seg.

Opptak blir også sendt under sommersamlingen på Fossnes og stevnet på Laberget. Det er ellers lagt opp til at de skal få treffe flere misjonsvenner undervegs.


Gonzalo og Carmen Ascarrunz

Returen til Bolivia blir fra Sandefjord lufthavn, Torp, morgenen 26.mai. Da rekker Gonzalo og Carmen tilbake til planlagte pinsemøter i Sucre.

Vær med å be om at oppholdet må bli til gjensidig velsignelse!

I. Gangås