Stor glede over flanellograf

Vennene i Bolivia uttrykker stor takk til dere i Norge som har sørget for flanellograf til søndagsskolearbeidet i Sucre og Pampa Aceituno. Medarbeiderne ble gledelig overrasket da vi pakket ut settet med flanellograf. På bildet ovenfor leser de brev og ser på bilder som var sendt med.

Alt kom igjennom tollen uten problemer, tilsammen 12 kg. Nå vil de systematisere innholdet og få laget en koffert til å lagre det i.

Spesielt Kiara og søsteren Aylin satte stor pris på gaven ifra Norge. Det var Kiara som først begynte å samle barna i Pampa Aceituno til søndagsskole. Hun er nå 12 år, og søsteren Aylin er 10.

Bilde 2: Søstrene Kiara, Aylin og Belén, sammen med foreldre, bestemor og oldemor. Det er spesielt med kristne i fire generasjoner her ute.

Det er Carmen som leder arbeidet nå. Som lærer er Marcela, datter til René med, og fra nå av vil også Juan Pablo (som ble ansatt på halv tid fra nyttår) være med og undervise. Han fortalte da han fikk se flanellografbildene, at hans mor hadde undervist dem som barn ut fra slike bilder. Dette vakte såpass sterke minner at han helt spontant gav uttrykk for at han gjerne vil gå inn i dette arbeidet.

Bilde 3: Marit orienterte om flanellografen ved mottakelsen i Pampa Aceituno og hilste fra vennene i Norge.

 

Bilde 4: Victoria og Primo var stolte over å kunne tilby overnatting på senteret i Pampa Aceituno.

 

Bilde 5: Oldemor Catalina (79) kom med frokost til oss: mais og poteter fra egen åker, og egg fra frittgående høner rundt forsamlingshuset.

 

Foto: O. Gangås
Tekst: I. Gangås