Søk
Close this search box.
Søk

Direktesendt møte fra Fossnes

Her er linken for direktesendte møter fra Fossnes første og tredje søndag hver måned, klokken 11. Oversikt over taler finner du i møteoversikten lenger ned på forsiden. For sommersamlingen, kursuken og nyttårsleiren er det direktesending av kveldsmøter og søndagsmøter.

Det er også møte på Fossnes andre søndag i måneden, men dette blir ikke lenger direktesendt pga manglende ressurser. Ønsker du å få påminnelse om direktesendte møter fra NLL, kan du melde deg på vårt nyhetsbrev for direktesendte møter her. 

Denne tjenesten tilbys av Norsk Luthersk Lekmannsmisjon. Musikken er gjengitt med tillatelse fra TONO. Uautorisert fremføring eller kopiering er ulovlig.

Tekstrekker for kirkeåret 2022-2023 finner du her. Video-opptak av flere møter finner du her, lydopptak finner du her.