Fossnesglimt – vitnesbyrd av Kjersti Brennsæter

Ett navn som holder

Tiden her på bibelskolen har vært av veldig stor betydning for meg. Det å sitte ned i sammenheng over så lang tid og lytte til Guds ord, er en mulighet jeg neppe får igjen seinere i livet, og jeg er virkelig takknemlig for månedene på Fossnes. En får tydelig merke at Ordet er levende og virksomt og skarpere enn noe tveegget sverd. Men det er vondt når Gud avslører hvem jeg egentlig er, at hjertet mitt er så fullt av falskhet, og at min kjærlighet til Gud og mennesker er så kald. Det er sant som det står i sangen:

Å, jeg er en synder stor.

Det er all min navneære,

bedre kan det ikke være

når jeg hører lovens ord.

Hvis dette var alt, var jeg fortapt og uten håp for evigheten, og det ville vært helt fortjent! Men derfor er det så ufattelig godt å tro:

Men da du er Jesus blevet,

og fordi m i n skyld du tok,

derfor står mitt navn innskrevet

deilig nå i livets bok.

 

Dette navnet er det eneste som holder i liv og død, og det har vært så rikt å se det igjen og igjen. Tenk, i Jesus har jeg alt det jeg trenger for å komme i et rett forhold til Gud, for å bli bevart og leve med ham og nå frelst hjem til himmelen!

Kjersti Brennsæter (20),
student 08/09, fra Hurdal i Akershus