Referat fra yngresleiren 17.-19. juni

Nest siste helga i juni er leirhelg i NLL, og 17.-19. juni var 31 barn og 8-9 ledere samlet til yngresleir på Kongshaugen kristne grunnskole. Dette er leirtilbudet for barn fra 4. til 7. klasse. Fordelt på helgen hadde vi fem møter der hovedtemaet var Jesu navn. Lars Fossdal talte over Joh. 16. 20:
«Sannelig, sannelig sier jeg dere: Dere skal gråte og klage, men verden skal glede seg. Dere skal ha smerte, men deres smerte skal bli til glede!»
Vi ble minnet om at Guds Ord er sant, men verden vil ikke ta imot Sannheten. Slik var det på Jesu tid og slik er det i dag. Det vil være vanskelig å være kristen, men smerten vil en dag avløses av fullkommen glede!
Vi fikk også høre om Jesus som vår Evige Far og vår Gode Hyrde og hva dette betyr for oss.
På yngresleiren deles flokken inn i grupper som gjennom helga konkurrerer mot hverandre i forskjellige leker. Det er alltid like spennende hvem som stikker av med seieren.
I år reiste vi til Sandtangen for bading, avslapping, lek og grilling. Etter kraftig regn på fredagskvelden var det strålende vær på lørdag, og barna koste seg ute i det fri. På gangveien ut til badeplassen fikk barna prøvd seg på noen oppgaver. Hvilken gruppe klarer å nevne flest bøker i Bibelen på 3 minutter og hvem lager den flotteste menneskelige pyramiden var to av oppgavene.
Vi som var ledere og talere, sitter igjen med en glede over å kunne få samles om Guds Ord sammen med barna på denne måten.
Gud være takk for anledningen Han gir oss! Vær med å be for barna, at Guds Ord kan få bo i hjertene!
Skrevet av Øystein Laberget