Velkommen til sommerstevne på Framverran, Mosvik 31. juli.-2. august 2020

Vi inviterer til sommerstevne om Guds Ord fra fredag 31. juli til søndag 2. august 2020 i Mosvik, Trøndelag (Framverranvegen 693). Vi har vanligvis pleid å samles på Laberget på Skogn, men på grunn av pandemien med koronaviruset gjør vi stevnet litt annerledes i år.

Vi legger opp til møter fredag, lørdag og søndag og at deltakerne sørger for egen bespisning. Vi får bruke lokalene til Framverran Eiendomsforening, der Innherred kristne skole er lokalisert og har også leid forsamlingshuset Haugtun. Omkring disse husene er det greie muligheter for telt/campingvogn/bobil med strømtilgang, samt enkle sanitærforhold. Det blir også mulighet for å benytte seg av et enkelt kjøkken med kjøleskap. Vi kan tilby to enkle sovesaler hvor vi kan stille med madrasser dersom det er behov. I tillegg kan vi bistå med privat innkvartering dersom det er ønskelig.

Møtene blir enten holdt utendørs nede ved sjøen (det vil bli ordnet med sitteplasser), eller i innendørs sal. Mellom møtene vil det bli muligheter for diverse aktiviteter for barn og voksne.

Før møtet på lørdag kl 1900 blir det felles grilling ned i fjæra. Arrangøren stiller med griller, mens deltakerne har med egnet mat.

 

Program

Fredag
Kl 1900: Kveldmøte med tale av Jan Erik Berre

Lørdag
Kl 1000: Bibeltime ved Tobias Fjell
Kl 1200: Misjonsmøte ved Ingar Gangås
Kl 1900: Kveldsmøte ved Bjørn Valde

Søndag
Kl 1100: Formiddagsmøte ved Jan Erik Berre

Du er hjertelig velkommen til samling om Guds Ord!

For ytterligere informasjon kan man kontakte Audun Kvalvik (970 272 76) eller Olav Fjære (977 09 254).

Vi følger Helsedirektoratets føringer i forhold til koronapandemien og vil derfor ha spesifikke tiltak under stevnet for å minimere sannsynligheten for mulig smittespredning.

Påmelding innen 26. juli 2020 til Olav Fjære, det er påmelding også hvis man kun skal på enkeltmøter. Det er ingen deltakeravgift.