Møter og samlinger avlyst

På grunn av anbefalinger fra myndighetene i forbindelse med koronaviruset er møter og andre samlinger avlyst inntil videre. Dette gjelder også påskeleiren for ungdom på Ersdaltun 4.-7. april. Landsstyret var samlet 13.-14. mars og samtalte om den aktuelle situasjonen. Les gjerne orienteringen LS kommer med her. (Du må trykke på «Les videre» for at linken skal fungere.)

Dokumentet gir mye informasjon om mulighetene til å lese Lov og evangelium, se og høre taler på NLLs hjemmesider.

Når det gjelder møtene anbefales det å ta kontakt med den lokale kontaktperson/foreningsstyre. Foreløpig er alle møter avlyst, (selv om det ikke nødvendigvis står spesifikt på møteoversikten) men vi vet ikke hvor lenge.

Når situasjonen er som den er, vil vi også benytte anledningen til å minne om muligheten til å se og høre tale fra tidligere møter og arrangement. Videopptak finner du her, og lydopptak her.

Asbjørn Fossli, ansvarlig for møtelister på nll.no