Søk
Close this search box.
Søk

Konfirmasjonsundervisning 2024-2025

Fossnes tilbyr undervisning for årskullene 2010 og 2011 som skal konfirmeres i 2025 og 2026. Samlingsbasert og tilrettelegging for å følge undervisningen uansett hvor i landet man bor.

Konfirmantlærere er John Peder Samdal og Daniel Krüger. Øvrige ledere er Ina Svenfelt, Lydia Kero og Henrik Alm. Konfirmantsamlingene koster 250,- per samling for kost og losji. Undervisningen er gratis.

Samlingene vil tilrettelegges for at det skal være praktisk mulig å følge undervisningen uansett hvor i landet man bor. Fire samlinger vil gå fra fredag til søndag, og det er ønsket at alle deltakerne kommer tilreisende til Fossnes disse helgene; 6-8.september, 8-10.november, 28.feb.-2. mars og 9-11. mai. De øvrige fem samlingene går fra fredag til lørdag, da kommer de tilreisende til Fossnes som finner det praktisk mulig, mens øvrige deltakere får følge undervisningen på videomøte.

Mer informasjon om samlinger finner du her.

Påmelding til konfirmasjon gjøres digitalt her.