Nyttårsleir på Fossnes 29. desember – 1. januar 2022

Velkommen til nyttårsleir på Bibelskolen på Fossnes 29. desember til 1. januar! Talere som er med i år er Dan Hesselund og Odd Eivind Høyvik, i tillegg blir det to samtalemøter 30. og 31. desember, henholdsvis med temaet «De ti bud i min hverdag» v/Lars Fredrik Ellingsen, og «Vitnetjenesten» v/Reidun Irene Fossdal.

Fristen for påmelding til overnatting og enkeltmåltider er 10. desember. Vennligst vær tidlig ute, det kan bli fullt! Trykk her for digital påmelding. Eller meld deg på til husmor, mailadresse finner du i programmet.

Vi retter oss etter de gjeldende regler og anbefalinger fra myndighetene, så følg med på nll.no i forhold til eventuelle endringer.

Her finner du programmet for årets nyttårsleir.

Vær med i bønn for ledere og talere, og alle som kommer, at Ordet må få gjøre sin gjerning!