Påmelding barneleir, yngresleir og ungdomsleir 18. – 20. juni 2021

Velkommen til barneleir på Fossnes, yngresleir på Kongshaugen, og ungdomsleir på Trettenes 18. – 20. juni 2021! Lenger ned i artikkelen finner du også linker hvor du kan melde deg/barna på leirene.

Barneleir på Fossnes

Her finner du programmet for barneleiren på Fossnes. Tema for leiren er «Herre, lær oss å be!» Her finner du link til å melde på barna på barneleiren på Fossnes. Man kan også ta kontakt med André Heian på 411 01 223 for påmelding.

Barneleiren er for barn opp til 3. klasse (skoleåret 20/21). Ledere/talere er André Heian, Marit Bergene Holm, Tobias Fjell, Gunnar Fossli, Reidun Irene Fossdal og Sara Heian. Under bibeltimene blir barna delt opp i to grupper: den ene for barn under skolealder og den andre for barn over skolealder.

 

Yngresleir på Kongshaugen

Her finner du programmet for yngresleiren på Kongshaugen. Tema for leiren er «Herre, lær oss å be!» Her finner du link til å melde deg eller barna dine på yngresleir på Kongshaugen. Man kan også ta kontakt med André Heian på 411 01 223 for påmelding.

Yngresleiren er for barn fra 4. – 7. klasse (skoleåret 20/21). Ledere/talere er Sigurd Brennsæter, Jon Ragnar Fossdal, Elise Fjell, Lars Fossdal, Øystein Laberget og Marte Fjære.

Velkommen på leir!

 

Ungdomsleir på Trettenes

Her finner du programmet for ungdomsleiren på Trettenes. Talere er Sigmund Fjære og Jan Eirik Berre. Leiren er for ungdommer som er ferdig med 8. klasse og oppover.

Påmelding til Lars Fredrik Ellingsen, mob. 408 78 347 eller tlf. 33 44 34 02 innen 1. juni, gjerne så fort som mulig.

Det er ekstra viktig å overholde påmeldingsfristen ettersom mye må forberedes og planlegges mer grundig enn vanlig. Vi
må også ha påmelding til enkeltmøter. Gi beskjed hvis det er noe vi må spesielt hensyn til, f.eks. matallergier.

Velkommen til verdifulle samlinger om Guds ord i et trivelig ungdomsmiljø!