AVLYST: Bibelkurs på Fossnes

Bibelkurset på Fossnes som skulle avholdes 10. – 15. november blir avlyst. Nye retningslinjer ifht smittevern anbefaler blant annet mindre innenlandsreiser, begrensing av sosial kontakt mellom mennesker utenfor din husstand, og med store smittetall hver dag nasjonalt, ser vi det som nødvendig å avlyse bibelkurset.

Bibelskolen er også sårbar for smitte, både selve driften av skolen, men også leietakere som bor og arbeider med barn i området.

Det blir derimot en bibelhelg fra fredag til søndag 13. – 15. november med Bjarne Gjuvsland. Møter fredag og lørdag kl 19, og søndag kl 11. Følg med på videre informasjon her på hjemmesiden, angående eventuelle endringer av smittevernstiltak for møtene etter dagens pressekonferanse. Møtene blir også direktesendt.

Så får vi være med i bønn til Herren for situasjonen, for land og folk, at det kunne få virke til omvendelse og frelse, og at vi ikke skulle bli mer hindret fra å samles om Guds Ord.

Guds fred!