Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Blader

Lov og Evangelium 2011 - Nr 01

 

loe_forside

Vi ønsker alle bladets lesere et godt nytt år! Kan det bli et godt år? Mørke skyer er synlige på horisonten – åndelig talt. Det er sant, men det er et lys i mørket. Guds rike er et seierens rike. La oss leve i Ordet og telle våre dager! Les andakt «Klokken slår, tiden går»! Travelheten holder vel ikke på å maktstjele oss? Maria valgte den gode del (Jesus), og hadde sin yndlingsplass ved Jesu føtter. Hun måtte lytte til Jesu ord, for hun hadde behov for å høre.


 

Blir Mariaplassen stående tom i dag? Vår motstander, djevelen, har som taktikk å ta fra oss stillheten. Les stykkene «Har du det travelt?» og «La dem bli så travle at de mister Jesus» – med ettertanke! Artikkelen av Jørgen Høgetveit, «Hvor er de sanne hyrder, som kan advare og veilede?», avslører vår store unnfallenhet. Vi har sviktet Den gode hyrde, og forlatt ham. Vår eneste trøst er at han ennå ikke har forlatt oss. Tenk, han vil være vårt livs vern. La oss sette vår sak i Guds hånd, og vende om til Herren! Les om husmannsgutten som ble satt fri fra fengsel og sin tunge syndebyrde, og ble «santalfolkets apostel»! Merk deg datoene for de ulike arrangementene i 2011! 

I.G.

Bladet i PDF:

Cannot find the download. ID=Lov og Evangelium 2011 - Nr 01

 


Artikkeloversikt

 Lys i mørket Ingar Gangås 
 Her på jorden går jeg arme K.G. 
 Klokken slår, tiden går Egon Jensen
 Har du det travelt? Immanuel Fuglsang
 La dem bli så travle at de mister kontakten med Jesus Anonym forfatter
 Barnebrev til Jesus Lina Melås
 Lars Olsen Skrefsrud – fra fengselscelle til misjonsstasjon Johan Nyhagen
 Jesus-forkynnelse – men lite Kristus-hjelp? Jørgen Høgetveit
 Herren er mitt livs vern Sigbjørn Agnalt
 Vent på Herren Karl Notøy
 Brillene Fra «300 kristelige fortellinger»
 Arrangement 2011 Redaksjonen