Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Pilatus og Jesus

Pilatus og Jesus

Av Hans Erik Nissen


«Og de bandt ham, og førte ham bort og overgav ham til landshøvdingen Pilatus.»

Mat 27:2


Pilatus! Hvor nær du er! Det er bare et skritt mellom deg og livet! Om noen har vært ansikt til ansikt med Jesus, er det deg. Dere talte sammen, ja, han fant deg. Du var inne i den guddommelige kjærlighets brennpunkt, og hans ord nådde inn. Fra å være en hensynsløs tyrann ble du en sannhetssøkende. Men det endte tragisk. Du slo Jesus i hjel. Du drepte sannheten.

Er du en av de mange som ble en etterfølger av Pilatus? Jesu vei og din vei krysset hverandre. Du hadde hørt om ham. Så en dag ble det et virkelig nært møte. Gjennom Ordet møtte du ham selv. Du hørte hans røst. Da var frelsens dag. Det var den dagen som var avgjørende for din evighet.

Var du en Pilatus da? Slo du Jesus i hjel inne i ditt hjerte?

Gjorde du det, kan du som ham vaske dine hender, men aldri ditt hjerte, som i vantro har overgitt Jesus til døden.

Men ennå er det håp. Din Frelser elsker deg. Enda en gang kaster han redningslinen ut til deg. Ordet fører forsoningsblodet inn over deg. Det renser fra all synd. La dette blod skape bønnen i ditt hjerte: Jesus, frels meg – min Herre, min Konge og Gud!

Fra avisen «DagenMagazinet»,

6. mars 2008
L&E 45. årgang, nummer 3