Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Odeberg-CD

Odeberg-CD

Hugo Odeberg var en av Sveriges mest betydningsfulle bibellærere i det forrige århundre. Her i Norge er han nok mest kjent gjennom sine to småskrifter, «Kristus og Skriften» og «Fariseisme og kristendom». Nå har noen ildsjeler i Sverige skannet inn alt Odeberg har skrevet på en enkel CD, slik at det er mulig å lese det på en datamaskin eller skrive det ut på papir og lese det slik. Det er ingen copyright og CD-en er fri til kopiering og spredning.

NLL har gått til innkjøp av utstyr for massekopiering (brenning) av CD og DVD-er. Maskinen er stasjonert på Bibelskolen på Fossnes. Flere og flere ønsker taler på CD i stedet for kassett, og vi kan nå raskt kopiere taler til CD, enten som vanlig lyd eller i såkalt MP3-format. Med vanlig lydspor blir det plass til ca. 80-minutters tale på en slik CD, med MP3-format 15–20 taler. Det innebærer at om man har en CD-spiller som kan lese MP3-filer, kan du på sikt få alle talene fra en sommerskole inn på en CD. Maskinen kan også enkelt mangfoldiggjøre CD-er med tekst.

Bibelskolen har kopiert en hel del CD-er av Odeberg. Til dekning av ustyr og forbruksmateriell ved kopiering, tar vi kr. 50,- pr. stk. I tillegg kommer porto.

Vi anbefaler denne CD-en på det varmeste.

Bestilling: Bibelskolen på Fossnes, 3160 Stokke, tlf. 33 36 17 70

Bestilling: E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
L&E 41. årgang, nummer 2Tags: 2005