Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Besøk fra Peru sommeren 2002

Besøk fra Peru sommeren 2002

Landsstyret i Norsk Luthersk Lekmannsmisjon har invitert to representanter for vår samarbeidskirke i Peru (INEL-Perú) til Norge sommeren 2002. De to er presidenten i kirkens styre, Celso Valdiglesias, og evangelist Ubaldo Marca. Ubaldo Marca er også styreformann i lokalmenigheten i «Alto Selva Alegre» hvor de i fjor innviet nytt kirkebygg som er reist med midler fra misjonsvenner i Norge.

De to kommer til Norge i juli 2002 og blir her i landet en måneds tid. Det er planen at de skal være med både på hovedsommerskolen og sommerskolen i Trøndelag. I tillegg vil de besøke venneflokkene rundt om i landet. Det er fint om dere som er foreningsformenn og kontaktpersoner kunne ha dette i tankene, slik at det kunne legge seg til rette med et misjonsmøter i forbindelse med besøket.

Vi vil ellers oppfordre misjonsvennene til å ta besøket med i bønn! Be konkret om at alt det praktiske må legge seg til rette og at alle formaliteter må gå i orden. Det må bl.a. søkes visum til Norge, og det er vår bønn at norske myndigheter ikke må legge hindringer i veien for besøket.

Flybillettene tur/retur fra Peru til Norge er sponset av misjonsvenner. Styret er takknemlige for at misjonsvenner på denne måten er med å legge til rette for besøket. Så er det vår bønn til Gud at besøket måtte bli til velsignelse og inspirasjon både for våre kristne venner i Peru og for oss her i Norge!

~ Landsstyret ~

L&E 37. årgang, nummer 3Tags: 2001