Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Besøk til misjonsfeltet i Peru

Besøk til misjonsfeltet i Peru

I forbindelse med innvielsen av det nye kirkebygget i byen Arequipa i Peru, reiser Lekmannsmisjonen’s formann Karl B. Bø sammen med misjonskontakt Jon Espeland til Peru onsdag 15. mars. I Peru vil de ha samtaler med lederne i samarbeidskirken INEL-Perú, være med på et bibelkurs, ha enkeltmøter og altså delta på innvielsen av kirkebygget som er reist med midler fra misjonsvenner i Norge. Den nasjonale kirken har sendt en personlig invitasjon til Lekmannsmisjonen’s formann og bedt ham være tilstede under innvielsen.

Vi kan ellers fortelle at INEL-Perú nettopp har arrangert en familieleir ved Stillehavet på vestkysten av Peru. Arequipa ligger ca 14 mil fra havet, og i sommersesongen er det stor utfart til lange sandstrendene langs kysten. Ca. 60 barn og voksne var samlet til leir i tre dager på leirplassen som de leier av sin lutherske søsterkirke i Arequipa. Sommeren i Peru varer fra november til mars.

Misjonsarbeidet i Peru går på det jevne. Våre tre evangelister er i fullt arbeid med forkynnelse på møter og over radiobølgene. Menighetsarbeidet samler hver søndag ca. 80 personer fordelt på den "gamle" menigheten i "Alto Selva Alegre" og den "nye" som holder til sentralt i Arequipa by. Vi venter fortsatt på at Herren skal sende en gjennomgripende vekkelse i Peru, men desto viktigere er det at vi i ventetiden får være tro mot Ordet og at enkeltmennesker får komme inn i vekkelsen med sine liv. Det er så mange, også i Peru, som forsøker å "lage" vekkelse med menneskelige metoder og effekter. Det vil vi advare mot. Vær med å be om at de nasjonale kristne må få nåde til å være tro i det små og vente på Herrens time!

L&E 36. årgang, nummer 3Tags: 2000