Velkommen til våre nye websider. Her finnes informasjon om vår virksomhet, i tillegg til mange oppbyggelige artikler og opptak.

Artikkel register

Søk

Lov og Evangelium - Tidligere Artikler

Bildemontasje

Bildemontasje - kirkebygget i "Alto Selva Alegre"

Hedningene er medarvinger, de hører med til legemet og de har del i løftet i Kristus Jesus ved evangeliet. (Ef 3:6)

Fra Peru har vi fått tilsendt noen bilder fra byggingen av det nye kirkebygget som vi skriver om på de foregående sider.
Byggeskikken er annerledes i Peru enn i Norge. Husene har flate tak og i mangel på trevirke brukes murstein og sement.

Peru støyping.jpg (285582 bytes)Armeringsjern er viktig

Jordskjelvsikring er viktig, spesielt i forsamlingslokaler. Derfor går det mye med mye armeringsjern, som igjen øker kostnadene. Arequipa ligger i et område hvor det kan forekomme kraftige jordskjelv! Bildet er fra dugnaden den 19. juni 1999 da taket ble støpt.

 

 

     KIRKEBYGGET

Peru ny kirke.jpg (570989 bytes) 

 

 

 

 

Til venstre ser vi fasaden ut mot gaten. Det er meningen at denne skal pusses og males dersom vi får inn midler til det. Men foreløpig ser den altså ut som vist på bildet. Lokalet ble tatt i bruk 30. august til tross for at det ikke er ferdig.

 

 

 

 

  

 

peru matlaging.jpg (289665 bytes) 

Mat  og drikke må til

Mens mennene tar de tunge løftene, sørget kvinnene for mat under dugnaden. Under er det evangelist Ubaldo Marca som "sjekker" grytene idet provisoriske kjøkkenet. "Alle de troende var med, kvinnene lagde mat.

 Hele forsamlingen på dugnad

peru trillebore.jpg (296628 bytes)

Under er det formannen i samarbeidskirken, Celso Valdiglesias, som kjører sement med stø hånd. Taket må støpes i én operasjon og hele forsamlingen var i sving lørdag 19. juni. Takene støpes med jern, sement og hul murstein for å få dem lette nok og sikre nok.

L&E 35. årgang, nummer 8Tags: 1999